Vaststellingsovereenkomst controleren

Vaststellingsovereenkomst 'ww proof'. Voorkom dat u geen (of veel later) pas een ww uitkering krijgt.
Plan kosteloos adviesgesprek

Vaststellingsovereenkomst laten controleren? Arbeidsjurist Eindhoven controleert uw vaststellingsovereenkomst kosteloos. U kunt contact opnemen of de vaststellingsovereenkomst direct uploaden. Onderdeel van het juridisch controleren van de vaststellingsovereenkomst is of dat er mogelijkheden zijn om de ontslagvoorwaarden te optimaliseren. Dit is geheel kosteloos voor werknemers die een ontslagvoorstel hebben ontvangen. 

Contracten

Juridisch advies en begeleiding bij het aangaan of beëindigen van een arbeidsovereenkomst, contract van bepaalde of onbepaalde tijd. Wij onderhandelen altijd de beste voorwaarden voor u uit.

Ziekte

Langdurige ziekte kan voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend zijn. Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie.

Ontslag

Het kan natuurlijk gebeuren: uw werkgever wil de arbeidsrelatie beëindigen, of u moet een werknemer ontslaan. En hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Kosten controleren vaststellingsovereenkomst

Vaak verstrekt de werkgever een budget voor juridische kosten om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren. Als dit het geval is dan zullen wij de werkzaamheden uitvoeren binnen dit budget. Het uitgangspunt bij Arbeidsjurist Eindhoven is dat u geen juridische kosten hoeft te maken. U kunt daarom altijd gratis de vaststellingsovereenkomst laten controleren. Indien er toch juridische kosten moeten worden gemaakt, dan ontvangt u vooraf inzicht in de kosten. Geen verassingen achteraf.

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis digitaal adviesgesprek.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Aandachtspunten bij controleren vaststellingsovereenkomst

Er zijn veel aandachtspunten bij de controle van de vaststellingsovereenkomst. Alle aandachtspunten nemen we mee bij het controleren van uw vaststellingsovereenkomst. Als u het recht op een sociale uitkering van het UWV niet wilt verliezen, dan dient duidelijk te zijn dat het initiatief van het ontslag bij de werkgever ligt. Ook dient rekening te worden gehouden met de zogeheten fictieve opzegtermijn om ervoor te zorgen dat u direct per einddatum aanspraak kunt maken op een ww uitkering. Onderteken nooit een vaststellingsovereenkomst die u niet juridisch heeft laten controleren.

Hoe we te werk gaan..

Wij willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Onze arbeidsjuristen verwelkomen u graag voor een eerste adviesgesprek.

Juridisch advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. De arbeidsjurist neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de arbeidsjurist ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere juridische dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw arbeidskwestie handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. 

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Juridisch advies en controleren vaststellingsovereenkomst

Arbeidsjurist Eindhoven is gespecialiseerd is in het controleren van de vaststellingsovereenkomst. Dagelijks helpen werknemers uit heel Nederland bij het controleren van de vaststellingsovereenkomst. Wij bemiddelen en onderhandelen tot betere ontslagvoorwaarden. Als u ons inschakelt dan is de kans groot dat u een hogere transitievergoeding (lees: ontslagvergoeding) ontvangt. Ook wordt voorkomen dat belangrijke aandachtspunten bij het controleren van de vaststellingsovereenkomst worden gemist. Onaangename verassingen worden voorkomen. Neem daarom direct contact op met Arbeidsjurist Eindhoven voor gespecialiseerd advies bij ontslag.

controleren vaststellingsovereenkomst

Gratis eerste advies

Heeft u vragen over uw contract, rechten of plichten? Wil u precies weten waar u op moet letten bij het aangaan van een vaststellingsovereenkomst? Arbeidsjurist Eindhoven adviseert werknemers bij het aangaan van een vaststellingsovereenkomst, zodat heldere afspraken worden gemaakt en u niet voor verassingen komt te staan.

Vul het contactformulier in, stel uw vraag via Whatsapp of bel ons op het nummer 040- 303 51 13. Liever langskomen voor een vrijblijvend gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Maak dan snel een afspraak.

Neem contact met op