Arbeidsjurist Eindhoven, een begrip in de regio

Arbeidsjurist Eindhoven is voortgekomen uit het overkoepelende kantoor Adviesgroep Eindhoven. Wij zijn sinds 2013 actief. Inmiddels hebben we honderden arbeidsrecht kwesties succesvol afgerond. De ene keer vertegenwoordigen wij de werknemer en de andere keer het bedrijf. Elke dag met veel passie. Wij zijn eerlijk over de mogelijkheden, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. De vele positieve recensies zijn daarvan een resultaat. Geen nare verrassingen achteraf maar gedegen advies met oog voor de menselijke kant van de zaak.

Over Arbeidsjurist Eindhoven
Over Arbeidsjurist Eindhoven

Als arbeidsjurist,
aandacht voor jouw wensen

Wij staan dagelijks diverse cliënten bij: werkgevers, werknemers en expats die hun weg proberen te vinden in het Nederlandse arbeidsrecht. De basis services binnen Arbeidsjurist Eindhoven is advisering en onderhandeling rondom vaststellingsovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en ziekte -en re-integratie. De uitdaging zit er voor ons in om op een informele en kostenefficiënte manier een goede oplossing te bereiken. Wij zijn altijd bereid om daarvoor tot het uiterste te gaan en werken daarom wanneer dit nodig is, ook buiten kantoortijden.

“A law is valuable, not because it is a law but because there is right in it.”

Henry Ward Beecher

Onze kernwaarden

Persoonlijk & betrokken

We hebben persoonlijke aandacht voor jou! Altijd maatwerk voor het beste resultaat

Deskundig

Onze arbeidsjuristen hebben jarenlange ervaring en staan voor kwaliteit.

Transparant

We houden van heldere adviezen en begrijpelijke taal voor een eerlijke prijs.

Snel & nauwkeurig

We werken altijd snel en staan in nauw contact met onze cliënten.

Meet the team

mr. Roy van der Wiel - Arbeidsjurist

mr. Roy van der Wiel

Arbeidsjurist

Arbeidsjurist Thijn Pieterse

Thijn Pieterse

Arbeidsjurist

Voor werkgevers en werknemers

Wij bieden rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren. Onze specialisten arbeidsrecht verrichten uitsluitend maatwerk. Voor elke zaak kiezen wij de beste kosten efficiënte oplossing. Onze filosofie is dat jouw investering een positief rendement moet opleveren. Dus heb jij vragen over jouw contract, rechten of plichten? Neem contact op en leg jouw vraag aan ons voor. Samen bepalen we de beste strategie en komen we tot een gewenst resultaat.

Team belastingadviseur Eindhoven

Wat onze cliënten zeggen over ons

Al vele cliënten gingen jou voor. Hieronder een selectie van de recensies die wij hebben gekregen.

50+

Beoordelingen van tevreden cliënten

Roy was a great help throughout entire process of exiting the company that I have worked for 12 years. His knowledge and support was invaluable! True specialist in his domain with great people skills that makes the whole process so much easier
Barbara Naumienko
Barbara Naumienko
2023-04-03
I am really satisfied with the legal advice and the support that I got from Mr. Roy van der Wiel. He was able to quickly assess my case and he provided me with solid advice on how to move forward in the negotiation process. He was friendly and approachable which as a client gave me confidence and safety in the process of negotiation. He got the best of the negotiation process for me. For everyone who needs legal advice on work related matters, I sincerely recommend his office.
Sofka Trajcevska
Sofka Trajcevska
2023-03-31
Roy was really helpful in an important matter we needed his assistance with. He listened to our problem, understood the situation and gave the proper advice. The situation was solved and he was with us throughout the whole process.
arturo goldsmit
arturo goldsmit
2023-03-29
Enorm goed geholpen met mijn belastingaangifte door Sandra van Belastingadviseur Eindhoven. Ze gaf me goed advies, was kundig en handelde snel. Ik zou belastingadviseur dan ook aan iedereen aanbevelen.
Léonie van Mook
Léonie van Mook
2023-03-29
Een prettige samenwerking met Roy van der Wiel, zeer accuraat en professioneel in het uitvoeren van zijn juridische ondersteuning, zeker een aanrader.
Ljubomir Stojanovikj
Ljubomir Stojanovikj
2023-03-29
Customer-oriented and knowledgeable party, would recommend. Already during the intake process, André and Sandra took their time to thoroughly assess my (tax) situation. They came well prepared, acted friendly and customer-oriented and showed that they were knowledgeable on the subject. Thanks!
Wouter van Loon
Wouter van Loon
2023-03-14
Ik ben heel erg tevreden met de excellente dienstverlening van dit kantoor. Ze hebben echt alle expertise in huis om je als ondernemer op alle gebieden te helpen. Dat is fijn want je hebt zo maar 1 kantoor nodig. Zowel voor de boekhouding, fiscaal advies, strategisch advies en juridisch advies kun je bij ze terecht. Ze denken ook echt met je mee en zorgen ervoor dat je het optimale voordeel uit je bedrijf haalt. Verder is het een heel leuk team om contact me te hebben. Zowel Jan, Sylvia, Roy en André zijn echte toppers. Dit kantoor is echt een aanrader.
Mike Martens
Mike Martens
2021-09-07
'ZE ZIJN ER GEWOON VOOR JE' Ik ben goed in wat ik deed en wat ik nu nog steeds doe. Alleen hoort de administratie ook bij het ondernemen en daar was ik niet goed in. Dit heeft ertoe geleid dat ik door de belastingdienst de nodige ambsthalve en gewone aanslagen kreeg. Pas toen de ellende zo groot werd en ik pas aktie ging ondernemen was het kalf al 'bijna' verdronken. Na eerst een administratie kantoor in handen genomen te hebben, die ik op dat moment, wel kon en moest betalen werd er richting de bealstingdienst iets ondernomen. Al gauw kwam ik tot de ontdekking dat hun kennis op het gebied van belastingzaken nihil was en alles extern moesten navragen. Toen ik hun niet meer kon betalen omdat er beslag was gelegd door de belastingdienst op mijn facturen van mijn opdrachtgever was ik voor hun ook geen klant meer. Ten einde raad ben ik gaan googelen en gaan bellen en bij zo bij belastingadviseur Einhoven terechtgekomen. Na een kort telefonisch onderhoud met Mr. J.Hartman hebben wij een afspraak gemaakt bij hun op kantoor. Tijdens dit gesprek heb ik alles uit de doeken kunnen doen en heeft Mr. J.Hartman mij het vertrouwen gegeven dat het met de betalingen ook wel goed kwam. Na onze afspraak is hij gelijk aan het werk gegaan richting de belastingdienst met als gevolg dat ik mij nu kan richten op mijn werk, waar ik goed in ben, en dat er nu gericht wordt gewerkt aan een oplossing. Wij zijn er nog lang niet, maar met een kantoor als belastingadviseur Eindhoven ben ik in ieder geval verzekerd dat het niet aan deskundigheid en doortastendheid ontbreekt, maar wat minstens zo belangrijk is dat ik samen met hun 'voorlopig' weer kan ondernemen. Om deze reden kan ik Belastingadviseur Eindhoven van harte aanbevelen. Ralph Ondernemer
Ralph Poetiray
Ralph Poetiray
2021-05-26
Very satisfied with the service. Jan, the tax adivisor was friendly, reliable, quick in answering my questions and gave extensive advice about the income tax return process. As an expat I would like recommend this company.
Brigel Pineti
Brigel Pineti
2021-05-25

Let's get in touch.

Leg direct jouw arbeidsvraag voor en krijg hulp!