Over ons
Wij voorkomen problemen, bemiddelen bij arbeidsconflicten en, indien nodig, procederen wij voortvarend voor het beste resultaat.
Plan kosteloos adviesgesprek
persoonlijke aanpak
Arbeidsjuristen die u op heldere wijze informeren over uw rechten en plichten.
Gratis adviesgesprek
Gratis intakegesprek
Arbeidsjuristen waarmee u vrijblijvend kunt sparren over uw mogelijkheden.
Plan gratis intakegesprek
Previous
Next

Wij vinden dat juridisch advies voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom kunt u een arbeidsrechtelijke vraag vrijblijvend voorleggen aan Arbeidsjurist Eindhoven. Wij informeren u kosteloos over de mogelijkheden. Vul direct het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel 040-3035113. Wij ontvangen u graag voor een kosteloos kennismakingsgesprek. 

Voorwaarden

Advies en begeleiding bij ziekte, ontslag, reorganisatie, sociaal plan, bedingen over concurrentie, cao’s en het het relatiebeding. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit.

Ziekte

Langdurige ziekte kan voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend zijn. Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie.

Ontslag

Het kan natuurlijk gebeuren: uw werkgever wil de arbeidsrelatie beëindigen, of u moet een werknemer ontslaan. En hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Arbeidsovereenkomst, rechten en plichten

Wanneer u een nieuw contract aangaat bij een werkgever zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Veel mensen weten niet goed wat die dingen zijn, of waarom ze belangrijk zijn. Maar ook voor werkgevers komt er veel kijken bij het opstellen en uitgeven van een contract. Daarom kijken wij graag even mee met u, om te zorgen dat u niet voor nare verassingen komt te staan, of grote fouten maakt in het contract. Wanneer u een nieuw contract aangaat bij een werkgever zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Veel mensen weten niet goed wat die dingen zijn, of waarom ze belangrijk zijn. Maar ook voor werkgevers komt er veel kijken bij het opstellen en uitgeven van een contract. Daarom kijken wij graag even mee met u, om te zorgen dat u niet voor nare verassingen komt te staan, of grote fouten maakt in het contract. Alles weten over arbeidsovereenkomsten, waar je op moet letten en wat je rechten en plichten zijn? Klik dan hier, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Hoe we te werk gaan..

Wij willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Onze arbeidsjuristen verwelkomen u graag voor een eerste adviesgesprek.

Juridisch advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. De arbeidsjurist neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de arbeidsjurist ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere juridische dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw arbeidskwestie handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. 

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.