Menu

Arbeidsovereenkomst

Vragen over een arbeidsovereenkomst? Neem dan contact op met Arbeidsjurist Eindhoven. Wij adviseren werknemers (en werkgevers) bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst over de inhoud van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd, zodat heldere afspraken worden gemaakt en u achteraf niet voor nare verassingen komt te staan. Heeft u een vraag over uw overeenkomst of een andere arbeidsrechtelijke vraag? Vul direct het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel 040-3035113. Wij ontvangen u graag voor een kosteloos kennismakingsgesprek. 

Afspraken arbeidsovereenkomst

U kunt in overleg met uw werkgever de afspraken in uw arbeidsovereenkomst vastleggen over o.a. de werkzaamheden, de beloning, de duur van de overeenkomst en de arbeidsduur. Ook staan er vaak afspraken in de arbeidsovereenkomst over onderwerpen als de opzegtermijn, het non-concurrentiebeding, het relatiebeding en wat u moet doen in geval van arbeidsongeschiktheid. De arbeidsovereenkomst kan worden aangegaan voor bepaalde en voor onbepaalde duur. Arbeidsjurist Eindhoven adviseert en begeleidt werknemers bij het aangaan, uitvoeren en beëindigen van arbeidsovereenkomsten.

Juridisch advies bij het aangaan van arbeidscontracten

10 zaken om op te letten bij een nieuwe arbeidsovereenkomst

Stel: “u bent net afgestudeerd en gaat eindelijk beginnen aan uw echte baan. Bij bijbaantjes heeft u nooit echt goed opgelet wat er in het contract stond, dit was toen niet zo belangrijk. Nu gaat u echt aan het werk. U wilt natuurlijk niet dat u geen ontslag kunt nemen als het niet bevalt, dat u in de toekomst niet bij een vergelijkbaar bedrijf mag gaan werken of dat u er achteraf achter komt dat u hoge opleidingskosten moet terugbetalen als u ontslag neemt”. Check uw arbeidsovereenkomst daarom goed!

De 10 belangrijkste zaken waar u op moet letten uit.

Arbeidsrecht advies nodig?

Vragen over de arbeidsovereenkomst? Neem dan contact op met Arbeidsjurist Eindhoven. Wij adviseren u graag over de inhoud van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en onbepaalde tijd, zodat heldere afspraken worden gemaakt en u niet voor verassingen komt te staan. Kunnen wij u helpen? Vul dan direct het contactformulier in of stel uw vraag vandaag nog via Whatsapp of bel ons op 040-3035113.