Wil uw werkgever u ontslaan? Arbeidsjurist Eindhoven staat u persoonlijk bij in uw zaak bij ontslag of dreigend ontslag. Wij staan u persoonlijk en betrokken bij in uw zaak. Vul het contactformulier in of bel 040-3035113 voor een antwoord op uw vraag. U kunt ook een bericht sturen via Whatsapp, Wij informeren u graag over uw rechten en verplichting tijdens het gratis kennismakingsgesprek. Gratis de transitievergoeding rekentool berekenen? Dit kunt u met onze rekentool transitievergoeding. Kortom, onze arbeidsjuristen helpen u graag verder! 

Voorwaarden

Advies en begeleiding bij ziekte, ontslag, reorganisatie, sociaal plan, bedingen over concurrentie, cao’s en het het relatiebeding. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit.

Ziekte

Langdurige ziekte kan voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend zijn. Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie.

Ontslag

Het kan natuurlijk gebeuren: uw werkgever wil de arbeidsrelatie beëindigen, of u moet een werknemer ontslaan. En hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Berekening transitievergoeding

Hoe hoog is de wettelijke transitievergoeding? De transitievergoeding wordt bepaald op basis van 2 onderdelen: het maandsalaris en de duur van het dienstverband. De uitkomst van de transitievergoeding bedraagt 1/3 van het maandsalaris per gewerkt dienstjaar (12 maanden) over de totale duur van de arbeidsovereenkomst. Als het jaarsalaris hoger is dan € 83.000, is de vergoeding maximaal 1 bruto jaarsalaris. Voorwaarde is dat het initiatief om het dienstverband te beëindigen of niet voort te zetten bij de werkgever ligt. Dit geldt voor zowel vaste als tijdelijke werknemers. Bereken hieronder de transitievergoeding!

Bereken uw transitievergoeding 2020

 

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Transitievergoeding of ontslagvergoeding?

Een vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst (dat is hetzelfde) wordt gebruikt wanneer er buiten de rechter of het UWV om afspraken worden gemaakt over het einde van het dienstverband. Het is gebruikelijk om over de voorwaarden van het ontslag te onderhandelen en als het lukt om het “wederzijds goedvinden” in zo’n overeenkomst vast te leggen. U heeft vaak recht op een hogere ontslagvergoeding. Er zijn tal van voorwaarden waar rekening mee moet worden gehouden. Arbeidsjurist Eindhoven zorgt ervoor dat de vereiste voorwaarden in de vaststellingsovereenkomst zijn opgenomen. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit. 

Hoe we te werk gaan..

Wij willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Onze arbeidsjuristen verwelkomen u graag voor een eerste adviesgesprek.

Juridisch advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. De arbeidsjurist neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de arbeidsjurist ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere juridische dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw arbeidskwestie handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. 

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Vragen over de transitievergoeding?

Vraag over de transitievergoeding 2020? Advies of begeleiding nodig bij ontslag? Arbeidsjurist Eindhoven adviseert u over uw rechten zodat heldere afspraken worden gemaakt en u niet voor verassingen komt te staan. Vul het contactformulier in, stel uw vraag via Whatsapp of bel ons op het nummer 040- 303 51 13. Liever langskomen voor een vrijblijvend gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Maak dan snel een afspraak.