Wie wij zijn en wat je kunt verwachten

Over ons

Sinds 2010

Begrip
in de regio

Arbeidsjurist Eindhoven is voortgekomen uit het overkoepelende kantoor Strataego Advies. Wij zijn sinds 2010 actief. Inmiddels hebben we honderden kwesties met succesvol afgerond. De ene keer vertegenwoordigen wij een werknemer en de andere keer een bedrijf. Elke dag met veel passie. Wij zijn eerlijk over de mogelijkheden, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. De vele positieve recensies zijn daarvan een resultaat. Geen nare verrassingen achteraf maar gedegen advies met oog voor de menselijke kant van de zaak.

01

Kennis

Wij hebben jarenlange ervaring in de vertegenwoordiging van zowel werknemers als werkgevers. Met deze kennis kunnen wij de kansen goed inschatten en doelmatig aan de slag gaan.

02

Netwerk

Wij hebben een groot netwerk en een goede regionale reputatie.  Hierdoor kunnen wij veelal binnen een korte tijd goede oplossingen realiseren. Altijd hard op de inhoud, zacht op de persoon.

03

kosten

Rechtsbijstand voor iedereen, dat is ons uitgangspunt. Wij vertegenwoordigen hoge managers tot studenten bij allerlei arbeidsrecht zaken en zorgen ervoor dat de investering passend is en een goed resultaat biedt.

“A law is valuable, not because it is a law, but because there is right in it.”

henry ward beecher

Aandacht voor jouw wensen

Teamwork

Ons team bestaat uit een klein aantal specialisten met jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht.

 

Team

mr. Roy van der Wiel

Ik sta met mijn team dagelijks diverse cliënten bij: werkgevers, werknemers en expats die hun weg proberen te vinden in het Nederlandse arbeidsrecht. De uitdaging zit er voor mij in om op een informele en kostenefficiënte manier een goede oplossing te bereiken. Ik ben altijd bereid om daarvoor tot het uiterste te gaan en werk daarom wanneer dit nodig is, ook buiten kantoortijden.

Heb je een vraag?
Neem direct contact met ons op

Rate This page 5/5
×