Arbeidsjurist Eindhoven is een initiatief van Adviesgroep Eindhoven. Arbeidsjurist Eindhoven staat voor strategische oplossingen voor elke arbeidskwestie. Onze advisering is altijd onafhankelijk en transparant. Wij helpen zowel werknemers als werkgevers in uiteenlopende zaken op het gebied van contracten, ontslag en ziekte.

1. Gratis check

Een vraag kun je aan ons sturen voor een gratis check. Een van onze specialisten neemt vervolgens contact met je op en bespreekt de mogelijkheden. Als wij verder van dienst kunnen zijn, dan volgt een adviestraject.

2. Kosten

Afhankelijk van de opdracht werken wij op uurtarief of een vaste prijsafspraak. Omdat wij ook graag werknemers vertegenwoordigen werken wij vaak met vaste prijsafspraken. Betaalbaar advies voor iedereen.

3. Adviestraject

Met een realistische benadering vertalen jouw wensen in een overzichtelijke opdracht: wie gaat wat doen? Wij staan bekend om met persoonlijke aandacht het verschil te maken waarbij geen uitdaging voor ons te groot (óf te klein) is.

Klanten vertellen

Wij zijn trots op de vele tevreden cliënten die hun ervaringen hebben gedeeld. Bekijk de reviews op onze Google bedrijfspagina en lees hoe dat anderen onze dienstverlening ervaren.

mr. Roy van der Wiel

Ik ben sinds 2013 verbonden aan Adviesgroep Eindhoven. Ik sta dagelijks diverse cliënten bij: van privépersonen tot grote ondernemingen. De uitdaging zit er voor mij in om op een kostenefficiënte manier een goede oplossing voor mijn opdrachtgevers te bereiken. Ik ben altijd bereid om daarvoor tot het uiterste te gaan en werk daarom wanneer dit nodig is ook buiten reguliere kantoortijden.

Thijn Pieterse

Ik ben sinds 2021 verbonden aan Adviesgroep Eindhoven. Ik adviseer over diverse contracten in het arbeidsrecht. Voornamelijk begeleid ik werknemers en werkgevers in ontslagzaken, via een ontslagprocedure of een buitengerechtelijk traject (vaststellingsovereenkomst). Ik ben pas tevreden, wanneer jij tevreden bent. 

Arbeidsrecht advies

Heb jij vragen over jouw contract, rechten of plichten? Wil je precies weten waar jij op moet letten bij het aangaan van een contract? Arbeidsjurist Eindhoven adviseert werknemers en werkgevers bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Ook bij ontslag zijn we je graag van dienst. Geen nare verassingen, maar heldere afspraken.