Vragen over uw contract? Neem dan contact op met Arbeidsjurist Eindhoven. Wij adviseren werknemers en werkgevers bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst over de inhoud van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, zodat heldere afspraken worden gemaakt en u achteraf niet voor nare verassingen komt te staan. Heeft u een vraag over uw arbeidsovereenkomst of een andere arbeidsrechtelijke vraag? Vul direct het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel 040-3035113. Wij ontvangen u graag voor een kosteloos kennismakingsgesprek. 

Voorwaarden

Advies en begeleiding bij ziekte, ontslag, reorganisatie, sociaal plan, bedingen over concurrentie, cao’s en het het relatiebeding. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit.

Ziekte

Langdurige ziekte kan voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend zijn. Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie.

Ontslag

Het kan natuurlijk gebeuren: uw werkgever wil de arbeidsrelatie beëindigen, of u moet een werknemer ontslaan. En hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Verplichtingen werkgever arbeidsongeschiktheid

Niet iedere werkgever houdt zich echter aan zijn verplichtingen. Daarmee neemt de werkgever een groot risico. Oordeelt namelijk ook het UWV dat de werkgever zijn verplichtingen niet nakomt, dan zal het UWV een ‘loonsanctie’ opleggen. Dat houdt in dat de werkgever het salaris langer dan de eerdergenoemde 2 jaar moet doorbetalen. Houdt de werkgever zich niet aan alle verplichtingen, dan is het van groot belang dat een specialist van Arbeidsjurist Eindhoven uw werkgever hier schriftelijk op aanspreekt. Blijft de discussie met de werkgever voortduren, dan kunt zullen wij voor u bij het UWV een deskundigenoordeel aanvragen. Het UWV laat zich vervolgens uit over de vraag of de werkgever zich voldoende inspant voor uw re-integratie.

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Discussie over re-integratie?

Het kan ook zijn dat discussie ontstaat over de vraag of u zich wel voldoende inspant voor uw re-integratie. Helemaal vervelend is het wanneer de werkgever eraan twijfelt of u wel echt ziek bent. Werkgevers dreigen soms om het loon stop te zetten. Dat is lang niet altijd toegestaan. Soms dreigen werkgevers zelfs met ontslag, ondanks dat het in beginsel verboden is om een werknemer tijdens de eerste 2 jaar van ziekte te ontslaan. In dergelijke gevallen kunt u het beste overleggen met een ervaren arbeidsjurist van Arbeidsjurist Eindhoven. 

Stappenplan bij ziekte als u een werkgever heeft:

 

Rechtsbijstand in uw arbeidszaak nodig?

Veel particulieren en bedrijven beschikken over een rechtsbijstandverzekering. Deze verzekeraars hebben hun eigen juristen en advocaten in dienst. Als het nodig is, schakelt de verzekeraar voor u haar eigen advocaat in. Maar let op, u bent niet verplicht daarvan gebruik te maken. Arbeidsjurist Eindhoven zorgt ervoor dat uw zaak wordt behandeld door een deskundige jurist of advocaat die uit uw buurt komt, waar u gemakkelijk mee in contact komt en die snel reageert. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Uw verzekeraar moet dan deze advocaatkosten vergoeden. De eerste beoordeling op basis van uw vraag of omschrijving van het geschil kost u niets en is geheel vrijblijvend. 

Wat Arbeidsjurist Eindhoven o.a. voor u kan betekenen?

Goed juridisch advies en het inschakelen van een scherpe onderhandelaar zijn van groot belang. De ervaren arbeidsrechtjuristen van het Arbeidsjurist Eindhoven helpen u. Uw zaak is bij ons in goede handen! Neem, geheel vrijblijvend contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen. Geen geneuzel maar een praktische aanpak die u begrijpt en direct kunt toepassen. Of natuurlijk door ons kunt laten doen.

Gratis eerste advies ontvangen?

Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie. Arbeidsjurist Eindhoven behartigt uw belangen. Laat uw gegevens achter op onze contactpagina of stel uw vraag via Whatsapp of bel 040-3035113. Ook bent u altijd welkom bij ons op kantoor voor een gratis intakegesprek. Een afspraak maken kan vaak nog voor dezelfde of de volgende dag. Kortom, we helpen u graag verder!