Werknemers

Bent u werknemer en heeft u vragen over uw rechten en plichten? Of is er misschien iets misgegaan in de arbeidsverhouding? Dan kunt u onze hulp wel gebruiken! Als werknemer krijgt u zowel gevraagd als ongevraagd te maken met onderdelen in het arbeidsrecht. Sommige kwesties zijn simpel op te lossen, de andere minder eenvoudig. Uw kwestie voorleggen aan een arbeidsjurist? Dan heeft u bij ons de zekerheid dat het intakegesprek vrijblijvend is. Interesse? Vul dan het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel ons op 040-3035113.

Arbeidsadvies werknemers

Arbeidsjurist Eindhoven begeleidt ook particulieren  met verschillende vormen van arbeidsadvies. Heeft u een ontslagvoorstel, beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst, verzoek om instemming of ontslagbrief ontvangen? Neem contact met ons op voor een ontslagcheck. Heeft u een andere situatie waar u tegenaan loopt in uw werk? Denk aan uw rechten en plichten bij ziekte, (dreigend) ontslag, een op non-actiefstelling of een concurrentie-en/of relatiebeding dat is opgenomen in uw arbeidsovereenkomst. Laat het ons dan weten. We helpen u graag verder. 

Verhelderend advies over uw rechten en plichten

Wat kunnen we voor u doen?

Onze arbeidsjuristen geven advies op maat met een praktische insteek. Wij staan u graag vol enthousiasme bij met betrekking tot elk arbeidsrechtelijk vraagstuk waar u hulp bij nodig heeft. Maar ook bij vragen over uw rechten en plichten bij een bedrijfsongeval, een op non-actiefstelling, of bij vragen op het gebied van een concurrentiebeding of relatiebeding helpen wij u graag verder. Interesse? Vul dan het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp!

Zo zijn wij specialist op het gebied van:


Rechtsbijstand via rechtsbijstandsverzekering, zelf advocaat inschakelen?

Vanwege een geschil in een procedure verzeild geraakt? Veel particulieren en bedrijven beschikken over een rechtsbijstandverzekering. Wordt u geholpen door een arbeidsrechtadvocaat via uw rechtsbijstandsverzekering? Let dan op! U bent niet verplicht daarvan gebruik te maken. Arbeidsjurist Eindhoven zorgt ervoor dat uw zaak wordt behandeld door een deskundige jurist of advocaat die uit uw buurt komt, waar u gemakkelijk mee in persoonlijk contact komt en die snel reageert. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering en een arbeidsgeschil? Neem vandaag nog contact op, stuur ons een appje: wij regelen de rest! We kijken met u mee en geven advies over de stappen die u kunt nemen. Verder ondersteunen we u graag in de correspondentie tussen u en de rechtsbijstandsverzekeraar. Lees snel verder wat uw mogelijkheden zijn.

Gratis kennismaken?

Heeft u een vraag voor ons over uw rechten en/of plichten of een andere vraag over werk en inkomen? Wij zijn het gewend om snel te schakelen. Als u dat wenst, dan heeft u al binnen 24 uur een afspraak bij ons op kantoor. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel ons direct op 040-3035113. Het eerste gesprek is altijd gratis!