Werkgevers

Als werkgever wordt u dagelijks geconfronteerd met arbeidsrechtelijke kwesties. U moet arbeidsovereenkomsten opstellen, wordt geconfronteerd met disfunctionerende of zieke werknemers, krijgt te maken met arbeidsconflicten of uw bedrijf moet wellicht reorganiseren wegens veranderende marktomstandigheden. Waar u ook tegenaan loopt, onze juristen staan u graag bij.

Ons kantoor

Arbeidsjurist Eindhoven is een modern kantoor met bevlogen adviseurs die doen wat ze het best kunnen. Arbeidsrecht. Nieuwsgierig, ondernemend en met hart voor de zaak. Daarbij geven we op maat gesneden en bovenal praktisch advies. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven.

Arbeidsrecht voor werkgevers

Heeft u een slecht functionerende werknemer? Wilt u een werknemer ontslaan? Hoe moet u omgaan met een zieke werknemer? Hoe werkt dossieropbouw? Wat zijn de nieuwe regels van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)? Arbeidsjurist Eindhoven geeft antwoord op al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij staan u graag bij met betrekking tot elk arbeidsrechtelijk vraagstuk waar u tegenaan loopt. Of het nu gaat om een zieke werknemer, een niet functionerende werknemer, een reorganisatie of overtreding van een concurrentiebeding. Wilt u meer weten over onze werkwijze?  Vul het contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons op 040-3035113. We denken graag met u mee.