Vaststellingsovereenkomst voorbeeld

Vaststellingsovereenkomst voorbeeld

Ben je als werkgever of werknemer op zoek naar een voorbeeld voor een vaststellingsovereenkomst? Laat je gegevens achter en we sturen je direct vrijblijvend een voorbeeld van de vaststellingsovereenkomst per mail. 

Ontvang het voorbeeld per mail

Elke situatie is uniek en elke overeenkomst is anders. Toch kan het voor u als werknemer of werkgever fijn zijn om een voorbeeld van een vaststellingsovereenkomst te hebben. Wilt u specifiek advies voor uw overeenkomst, schroom dan niet om ons te contacten. Wij helpen u graag met al uw vragen en voorzien u van advies. Om u alvast op weg te helpen hebben wij voor een een voorbeeld ter beschikking gesteld welke u gratis en vrijblijvend kunt downloaden. 

Voorwaarden

Advies en begeleiding bij ziekte, ontslag, reorganisatie, sociaal plan, bedingen over concurrentie, cao’s en het het relatiebeding. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit.

Ziekte

Langdurige ziekte kan voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend zijn. Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie.

Ontslag

Het kan natuurlijk gebeuren: uw werkgever wil de arbeidsrelatie beëindigen, of u moet een werknemer ontslaan. En hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Advies nodig?

Heeft u een vraag voor ons over uw vaststellingsovereenkomst, de ww-uitkering, de ontslagvergoeding of een andere vraag over werk en inkomen? Wij zijn het gewend om snel te schakelen. Als u dat wenst, dan heeft u al binnen 24 uur een beoordeling van uw ontslagvoorstel. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel ons direct op 040-3035113