Vaststellingsovereenkomst en UWV

Vaststellingsovereenkomst en UWV

Een vaststellingsovereenkomst houdt vaak verband met het verkrijgen van een ww-uitkering van het UWV. De vaststellingsovereenkomst moet aan een aantal voorwaarden voldoen als u per einddatum van uw arbeidsovereenkomst aanspraak wilt maken op een ww-uitkering van het UWV.
Onze juridische arbeidsspecialisten informeren u graag of dat uw vaststellingsovereenkomst “UWV-proof” is. Vraag direct een beoordeling aan!

Wilt u er zeker van zijn dat u een ww- uitkering kunt krijgen van het UWV na het tekenen van de vaststellingsovereenkomst?
Laat uw vaststellingsovereenkomst dan controleren door Arbeidsjurist Eindhoven. Wij bieden juridisch advies aan werknemers en werkgevers
in de onderhandeling over de vaststellingsovereenkomst. De vaststellingsovereenkomst wordt gratis door ons gecontroleerd.
Als er een tegenvoorstel moet worden gedaan, dan zullen wij uw werkgever verzoeken de kosten van onze werkzaamheden te vergoeden.
In 9 van de 10 zaken vormt dit geen probleem. Is uw vaststellingsovereenkomst “UWV-proof”? 

Voorwaarden

Advies en begeleiding bij ziekte, ontslag, reorganisatie, sociaal plan, bedingen over concurrentie, cao’s en het het relatiebeding. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit.

Ziekte

Langdurige ziekte kan voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend zijn. Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie.

Ontslag

Het kan natuurlijk gebeuren: uw werkgever wil de arbeidsrelatie beëindigen, of u moet een werknemer ontslaan. En hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Ontslagcheck

Voorwaarden ww- uitkering vaststellingsovereenkomst

Werkgevers zullen nooit een garantie afgeven dat u een ww- uitkering van het UWV krijgt na het tekenen van de vaststellingsovereenkomst. Dit is namelijk een zaak tussen u en het UWV. U moet aan een aantal voorwaarden voldoen om een ww- uitkering te krijgen van het UWV. U dient allereerst een vaststellingsovereenkomst te kunnen overleggen waaruit blijkt dat het initiatief van het ontslag bij uw werkgever ligt. Om aanspraak te maken op een ww- uitkering van het UWV mag u niet verwijtbaar werkeloos zijn. De werkeloosheidswet verplicht werknemers te voorkomen dat zij werkeloos worden.

Advies nodig?

Heeft u een vraag voor ons over uw vaststellingsovereenkomst, de ww-uitkering, de ontslagvergoeding of een andere vraag over werk en inkomen? Wij zijn het gewend om snel te schakelen. Als u dat wenst, dan heeft u al binnen 24 uur een beoordeling van uw ontslagvoorstel. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel ons direct op 040-3035113