Vaststellingsovereenkomst check

Gratis check Vaststellingsovereenkomst.
Plan kosteloos adviesgesprek

Gratis check van uw vaststellingsovereenkomst? U kunt uw vaststellingsovereenkomst direct uploaden. Arbeidsjurist Eindhoven biedt u een volledig gratis check van de vaststellingsovereenkomst aan. U ontvangt juridisch advies van een ervaren ontslagspecialist. Voorkom nare verassingen achteraf. Neem daarom contact op voor een check van de vaststellingsovereenkomst. Ook als u een ontslagvoorstel niet in de vorm van een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen.

Contracten

Juridisch advies en begeleiding bij het aangaan of beëindigen van een arbeidsovereenkomst, contract van bepaalde of onbepaalde tijd. Wij onderhandelen altijd de beste voorwaarden voor u uit.

Ziekte

Langdurige ziekte kan voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend zijn. Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie.

Ontslag

Het kan natuurlijk gebeuren: uw werkgever wil de arbeidsrelatie beëindigen, of u moet een werknemer ontslaan. En hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Check ontslagvoorwaarden vaststellingsovereenkomst

Wij raden iedereen aan om een check te laten uitvoeren op de ontslagvoorwaarden. Hiermee zorgt u ervoor dat de vaststellingsovereenkomst juridisch klopt. Daardoor wordt voorkomen dat u niet of pas veel later recht heeft op een sociale uitkering (ww uitkering) van het UWV. Wij schenken ook altijd aandacht aan de inhoud van de arbeidsovereenkomst, denk daarbij aan het concurrentiebeding of relatiebeding. Voorkom dat afspraken over deze zaken niet goed in de vaststellingsovereenkomst worden vastgelegd. Neem daarom direct contact met ons op voor een check van uw vaststellingsovereenkomst.

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis digitaal adviesgesprek.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Kosten check vaststellingsovereenkomst

Wij brengen geen kosten voor de check van de vaststellingsovereenkomst in rekening. Dit is een service van Arbeidsjurist Eindhoven. Indien de werkgever een vergoeding verstrekt voor de kosten van de check van uw vaststellingsovereenkomst, dan voeren wij de check uit binnen dit kostenmaximum. Het uitgangspunt is dat u zelf geen kosten hoeft te maken voor de check vaststellingsovereenkomst. Indien er toch kosten moeten worden gemaakt om specifiek juridisch advies uit te voeren, dan ontvangt u vooraf een prijsopgave waar u vrijblijvend gebruik van kunt maken. Geen verassingen achteraf.

Arbeidsrecht advocaat of jurist vaststellingsovereenkomst

Voor de check van een vaststellingsovereenkomst is het niet noodzakelijk om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Een arbeidsjurist die gespecialiseerd is in de check van de vaststellingsovereenkomst is een goede keuze. Arbeidsjurist Eindhoven is gespecialiseerd in ontslag via een vaststellingsovereenkomst. Onze arbeidsrecht juristen hebben jarenlange ervaring. Uw arbeidsrecht kwestie behandelen wij met veel persoonlijke aandacht in de wetenschap dat alle zaken uniek zijn. De referenties over onze dienstverlening spreken voor zich.

Hoe we te werk gaan..

Wij willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Onze arbeidsjuristen verwelkomen u graag voor een eerste adviesgesprek.

Juridisch advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. De arbeidsjurist neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de arbeidsjurist ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere juridische dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw arbeidskwestie handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. 

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Gratis check vaststellingsovereenkomst

Vragen over de vaststellingsovereenkomst? Wij bieden een gratis check van de vaststellingsovereenkomst aan. Ook als u nog geen concreet ontslagvoorstel heeft ontvangen, kunnen wij met u meedenken. De juristen van Arbeidsjurist Eindhoven zorgen ervoor dat het ontslag in uw voordeel is. Heeft u een ontslagvoorstel ontvangen of verwacht u deze binnenkort te ontvangen? Dan kunt u contact opnemen of direct gebruik maken van de ontslagcheck. Wij bieden gratis advies over de vaststellingsovereenkomst. 

Gratis check vaststellingsovereenkomst

Gratis eerste advies

Gratis check ontvangen. Wilt u precies weten waar u op moet letten bij het aangaan van een vaststellingsovereenkomst? Arbeidsjurist Eindhoven adviseert werknemers bij het aangaan van een vaststellingsovereenkomst, zodat heldere afspraken worden gemaakt en u niet voor verassingen komt te staan.

Vul het contactformulier in, stel uw vraag via Whatsapp of bel ons op het nummer 040- 303 51 13. Liever langskomen voor een vrijblijvend gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Maak dan snel een afspraak.

Neem contact met op