Gratis ontslagcheck!
In 2020 zullen er wegens corona veel arbeidsovereenkomsten worden beëindigd via een vaststellingsovereenkomst. Als u een ontslagvoorstel voor een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen, dan zult u waarschijnlijk juridisch advies willen ontvangen over de juridische voorwaarden en gevolgen hiervan. Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis checken door Arbeidsjurist Eindhoven.
Gratis ontslagcheck

Bij Arbeidsjurist Eindhoven berekenen wij uw ontslagvergoeding. Wij zorgen ervoor dat u ontvangt waar u minimaal
recht op heeft. Ook zorgen wij dat de vaststellingsovereenkomst juridisch klopt. Wij staan voor begrijpelijk juridisch advies bij ontslag
en scheiden bijzaken van de hoofdzaken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Uw ontslagvoorstel beoordelen wij gratis en vrijblijvend.
Als wij van mening zijn dat de vaststellingsovereenkomst kan worden geoptimaliseerd, dan zullen wij in overleg met u een
tegenvoorstel opstellen. Als onderdeel van dit tegenvoorstel vragen we aan de werkgever een kostenvergoeding voor onze werkzaamheden.
In bijna alle zaken vormt dit geen probleem. Laat uw vaststellingsovereenkomst door ons controleren.

Voorwaarden

Advies en begeleiding bij ziekte, ontslag, reorganisatie, sociaal plan, bedingen over concurrentie, cao’s en het het relatiebeding. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit.

Ziekte

Langdurige ziekte kan voor zowel werknemer als werkgever erg vervelend zijn. Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie.

Ontslag

Het kan natuurlijk gebeuren: uw werkgever wil de arbeidsrelatie beëindigen, of u moet een werknemer ontslaan. En hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn.

Hoogte transitievergoeding 2020 vaststellingsovereenkomst

Arbeidsjurist Eindhoven controleert uw vaststellingsovereenkomst gratis! De vaststellingsovereenkomst zal in eerste instantie door uw werkgever worden opgesteld en deze gaat uiteraard vooral uit van zijn belangen. Wij zorgen er voor dat er ook voldoende aandacht wordt besteed aan uw belangen. Wij bekijken of een hogere ontslagvergoeding mogelijk is en dat er geen afspraken zijn opgenomen die u in de toekomst beperken. De vergoeding van de kosten van rechtsbijstand maken vaak onderdeel uit van de onderhandeling en hier gaan de meeste werkgevers mee akkoord. Linksom of rechtsom, u profiteert altijd van onze werkzaamheden. Het begint namelijk allemaal met een gratis ontslagcheck waarbij we uw documenten kosteloos onder de loep nemen.

Gratis Ontslagcheck

Recht op een ww- uitkering bij vaststellingsovereenkomst?

Vanaf 1 januari 2020 hebben alle werknemers vanaf de eerste dag van de arbeidsovereenkomst recht op een transitievergoeding bij ontslag. De hoogte van de transitievergoeding in 2020 die uw werkgever betaalt bij ontslag wordt bepaald op basis van het bruto maandsalaris en de duur van het dienstverband. De transitievergoeding in 2020 is maximaal € 83.000 of maximaal 1 bruto jaarsalaris. De transitievergoeding dient de werkgever te betalen als hij de arbeidsovereenkomst met toestemming van het UWV of de kantonrechter mag beëindigen. Bij een vaststellingsovereenkomst spreken we daarom over een ontslagvergoeding die veelal hoger ligt dan de transitievergoeding. U spaart namelijk aanzienlijke kosten uit voor de werkgever voor wat betreft een ontslagprocedure waarvan de uitkomst onzeker is. De compensatie voor het ontslag kan met deze kosten worden verhoogd.

Benieuwd naar de hoogte van uw transitievergoeding? Wij kunnen vrijblijvend de transitievergoeding voor u berekenen.
In dat geval hebben wij een kopie van een recente salarisstrook van u nodig.  

Advies nodig over uw vaststellingsovereenkomst?

Heeft u een vraag voor ons over uw vaststellingsovereenkomst, de ww- uitkering, de ontslagvergoeding of een andere vraag over werk en inkomen? Wij zijn het gewend om snel te schakelen. Als u dat wenst, dan heeft u al binnen 24 uur een beoordeling van uw ontslagvoorstel. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel ons direct op 040-3035113