Tarieven

Een persoonlijk gesprek werkt vaak beter dan telefoon of e-mail. Aan de hand van uw verhaal en uw stukken kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden binnen uw dossier. Het gesprek verplicht u tot niets. Het doel van dit gesprek gaat verder dan uitleggen wie we zijn en waar we voor staan: we brengen uw situatie in kaart en bekijken samen hoe we meerwaarde kunnen genereren. De eerste en belangrijkste vragen kunnen we vaak direct beantwoorden en daar brengen we niets voor in rekening. Bel ons direct op 040- 303 51 13 voor een kennismaking of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt ons ook via Whatsapp bereiken!

Tarieven Arbeidsjurist

Wij werken uitsluitend op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. Door onze ervaring kunnen wij desgewenst een inschatting maken hoeveel tijd het uitvoeren van uw opdracht globaal kost. Binnen onze praktijk hebben veel zaken spoed en deze worden altijd al zo snel mogelijk afgehandeld, natuurlijk zonder concessies te doen aan zorgvuldigheid. Arbeidsjurist Eindhoven levert wat nodig is, ook buiten kantooruren. U bent te allen tijde welkom op het kantoor voor een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek.

Uw belang staat centraal

Verzekerd voor rechtsbijstand?

Vanwege een geschil in een procedure verzeild geraakt? Veel particulieren en bedrijven beschikken over een rechtsbijstandverzekering. Deze verzekeraars hebben hun eigen juristen en advocaten in dienst. Als het nodig is, schakelt de verzekeraar voor u haar eigen advocaat in. Maar let op, u bent niet verplicht daarvan gebruik te maken. Arbeidsjurist Eindhoven zorgt ervoor dat uw zaak wordt behandeld door een deskundige jurist of advocaat die uit uw buurt komt, waar u gemakkelijk mee in contact komt en die snel reageert. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Uw verzekeraar moet dan deze advocaatkosten vergoeden. De eerste beoordeling op basis van uw vraag of omschrijving van het geschil kost u niets en is geheel vrijblijvend. 

Recht op een vrije advocaatkeuze? 

Het is voor rechtsbijstandverzekeraars tegenwoordig wettelijk verplicht om de vrije advocaatkeuze te bieden als er een procedure gevoerd moet worden. U heeft in dat geval, als verzekerde, recht op kosteloze rechtsbijstand van een advocaat van uw keuze. Hierbij hoeft het niet per se te gaan om procedures waarbij u verplicht een advocaat in de arm moet nemen; ook bij zaken voor de kantonrechter of bestuursrechter kunt u zelf uw advocaat kiezen. Wilt u graag uw eigen advocaat kiezen en heeft u vragen over vrije advocaatkeuze of over uw polisvoorwaarden van de rechtsbijstandsverzekering? Neem vandaag nog contact op met Arbeidsjurist Eindhoven, stuur ons een appje: wij regelen de rest! We kijken met u mee en geven advies over de stappen die u kunt nemen. Verder ondersteunen we u graag in de correspondentie tussen u en de rechtsbijstandsverzekeraar.

Gratis eerste advies?

Bent u op zoek naar deskundig arbeidsrechtelijk advies in Eindhoven? Leg uw juridische uitdaging dan kosteloos voor aan een Arbeidsjurist Eindhoven. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken kan vaak nog voor dezelfde of de volgende dag! Kortom, we helpen u graag verder. Bel ons op 040- 303 51 13 of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt ons ook via Whatsapp bereiken!