Een persoonlijk gesprek werkt vaak beter dan telefoon of e-mail. Aan de hand van jouw verhaal en jouw stukken kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden binnen jouw dossier. Het gesprek verplicht je tot niets. Het doel van dit gesprek gaat verder dan uitleggen wie we zijn en waar we voor staan: we brengen jouw situatie in kaart en bekijken samen hoe we meerwaarde kunnen genereren. De eerste belangrijkste vragen kunnen we vaak direct beantwoorden en daar brengen wij niets voor in rekening.

Tarieven Arbeidsjurist Eindhoven

Wij werken uitsluitend op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. Door onze ervaring kunnen wij desgewenst een inschatting maken hoeveel tijd het uitvoeren van jouw opdracht globaal kost. Binnen onze praktijk hebben veel zaken spoed en deze worden altijd zo snel mogelijk afgehandeld, natuurlijk zonder concessies te doen aan zorgvuldigheid. Arbeidsjurist Eindhoven levert wat nodig is, ook buiten kantooruren. Je bent te alle tijden welkom op het kantoor voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Verzekerd voor rechtsbijstand?

Vanwege een geschil in een procedure verzeild geraakt? Veel particulieren en bedrijven beschikken over een rechtsbijstandverzekering. Deze verzekeraars hebben hun eigen juristen en advocaten in dienst. Als het nodig is, schakelt de verzekeraar voor jou haar eigen advocaat in. Maar let op je bent niet verplicht daarvan gebruik te maken. Arbeidsjurist Eindhoven zorgt ervoor dat jouw zaak wordt behandeld door een deskundige jurist of advocaat die uit jouw buurt komt, waar je gemakkelijk mee in contact komt en die snel reageert. Heb je rechtsbijstandsverzekering? Jouw verzekeraar moet dan deze advocatenkosten vergoeden.

Recht op een vrije advocaatkeuze?

Het is voor rechtsbijstandsverzekeraars tegenwoordig wettelijk verplicht om de vrije advocaatkeuze te bieden als er een procedure gevoerd moet worden. Je hebt in dat geval, als verzekerde, recht op kosteloze rechtsbijstand van een advocaat van jouw keuze. Hierbij hoeft het niet per se te gaan om procedures waarbij je verplicht een advocaat in de arm moet nemen; ook bij zaken voor de kantonrechter of bestuursrechter kun je zelf jouw advocaat kiezen.