Betaalbaar arbeidsrecht advies voor iedereen: werknemers en werkgevers. Vaste prijsafspraak of de werkzaamheden tegen een uurtarief. Bij Arbeidsjurist Eindhoven zijn er tal van mogelijkheden.

Rechtsbijstand voor iedereen

Wij bieden rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren. Onze specialisten arbeidsrecht verrichten uitsluitend maatwerk. Voor elke zaak kiezen wij de beste kosten efficiënte oplossing. De investering in ons kantoor moet voor jou een positief resultaat opleveren. Volledig kosteloos kun je een vraag aan ons voorleggen. Samen bepalen we de beste strategie.

Gratis quick scan

Gratis beoordelen wij de mogelijkheden van elke zaak vóórdat we een opdracht in behandeling nemen. Als wij van meerwaarde kunnen zijn, dan gaan we aan de slag.

Vaste prijs

Voor veel opdrachten rekenen we een vaste prijs. Denk daarbij aan het controleren van een vaststellingsovereenkomst of arbeidsovereenkomst.

Uurtarief

De tarieven variëren van € 125 tot € 180 per uur. Vanwege de ruime ervaring, kunnen wij een inschatting geven welke investering er met de opdracht gemoeid is.

Gratis eerste analyse

Wij bieden een kosteloze van jouw vraagstuk. Dit om te bepalen of dat wij van meerwaarde kunnen zijn. Afhankelijk van jouw wensen zullen we samen een vervolgstap bepalen, passend bij de mogelijkheden. 

Rate this page
×