Betaalbaar arbeidsrecht advies voor iedereen: werknemers en werkgevers. Vaste prijsafspraak of de werkzaamheden tegen een uurtarief. Bij Arbeidsjurist Eindhoven zijn er tal van mogelijkheden.

Rechtsbijstand voor iedereen

Wij bieden rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren. Onze specialisten arbeidsrecht verrichten uitsluitend maatwerk. Voor elke zaak kiezen wij de beste kosten efficiënte oplossing. De investering in ons kantoor moet voor jou een positief resultaat opleveren. Volledig kosteloos kun je een vraag aan ons voorleggen. Samen bepalen we de beste strategie.

Gratis

Gratis beoordelen wij de mogelijkheden van elke zaak vóórdat we een opdracht in behandeling nemen. Als wij van meerwaarde kunnen zijn, dan gaan we aan de slag.

Uurtarief

De tarieven variëren van € 125 tot € 180 per uur. Vanwege de ruime ervaring, kunnen wij een inschatting geven welke investering er met de opdracht gemoeid is.

Vaste prijs

Voor veel opdrachten rekenen we een vaste prijs. Denk daarbij aan het controleren van een vaststellingsovereenkomst of arbeidsovereenkomst.

Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening (de opdracht) zijn altijd onze algemene voorwaarden van toepassing. De kern van de overeenkomst wordt hiermee bevestigd.

Privacy statement

Een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens is voor onze organisatie van groot belang. Door middel van dit privacy statement informeren wij over de verwerking van persoonsgegevens via onze systemen.