Laat je vaststellingsovereenkomst gratis controleren

Laat de vaststellingsovereenkomst controleren door middel van een eerste gratis ontslagcheck van een ervaren arbeidsspecialist. Gemiddeld behalen wij voor onze klanten 90% meer vergoeding na onderhandeling ten opzichte van het eerste ontslagvoorstel van de werkgever.

Het controleren van de inhoud van een vaststellingsovereenkomst is voor de meeste werknemers geen dagelijks werk. Voor ons wel. Wij weten precies waar we op moeten letten en staan je graag bij. 

Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Jouw kwestie voorleggen aan een arbeidsjurist? Doe dan direct de ontslagcheck door de benodigde documenten te uploaden. Binnen één werkdag ontvang je een eerste analyse. 

Wat anderen zeggen over onze gratis ontslag check

Welke 3 stappen nemen we?

1) Intake

Dien je ontslagvoorstel in voor een eerste analyse. De eerste check is volledig gratis. Indien de voorwaarden kunnen worden geoptimaliseerd word je daarover geadviseerd.

2) Aan de slag

Wij onderhandelen in 90% van de zaken betere ontslagvoorwaarden uit. Neem géén genoegen met het eerste ontslagvoorstel. Leg het voorstel eerst voor aan Arbeidsjurist Eindhoven.

3) Kosten

In 80% van de situaties worden de kosten vergoed door de werkgever. Geen vergoeding door de werkgever voor juridisch advies? Dan maken we een eerlijke prijsafspraak.

Is jouw vaststellingsovereenkomst WW-proof?

Kom erachter en doe een ontslagcheck.

 

De vergoeding van de kosten van rechtsbijstand maken vaak onderdeel uit van de onderhandeling en hier gaan de meeste werkgevers mee akkoord. Linksom of rechtsom, je profiteert dus altijd van ons juridisch advies. Het begint namelijk allemaal met een gratis ontslagcheck waarbij we jouw documenten kosteloos onder de loep nemen.

Liever advies of een vraag?

Heb je een vraag voor ons over de vaststellingsovereenkomst, de ww-uitkering, de ontslagvergoeding of een andere vraag over werk en inkomen?

Wij zijn het gewend om snel te schakelen. Als je dat wenst, dan heb je al binnen 24 uur een beoordeling van het ontslagvoorstel. Wil je meer weten over onze werkwijze? Vul dan het contactformulier in.