Gratis eerste ontslag check. Is jouw vso ww- proof?

In 90% van de zaken behalen wij betere ontslagvoorwaarden (& vergoeding) na onderhandeling ten opzichte van het eerste ontslagvoorstel van de werkgever. Vul je contactgegevens in en kom erachter of dat jouw vso juridisch correct én financieel aantrekkelijk is.

Wat anderen zeggen over onze service

Nog geen voorstel ontvangen?

Geen probleem. Neem dan toch alvast contact met ons op zodat wij je kunnen begeleiden richting de onderhandeling. 

Wij zorgen er dan samen voor dat je krijgt waar je recht op hebt. 

Welke 3 stappen nemen we?

1) Intake

Dien je ontslagvoorstel in voor een eerste analyse of neem contact op als je mogelijk wordt geconfronteerd met een ontslag. De eerste check en advisering is volledig gratis. Indien de voorwaarden kunnen worden geoptimaliseerd word je daarover geadviseerd.

2) Aan de slag

Wij onderhandelen in 90% van de zaken betere ontslagvoorwaarden uit. Neem géén genoegen met het eerste ontslagvoorstel. Leg het voorstel eerst voor aan Arbeidsjurist Eindhoven.

3) Kosten

In de meeste gevallen worden de kosten volledig vergoed door de werkgever. Geen vergoeding door de werkgever voor juridisch advies? Dan maken we een eerlijke prijsafspraak: passend bij de zaak en jouw mogelijkheden.

Jij profiteert altijd van onze dienstverlening!

De vergoeding van de kosten van rechtsbijstand maken vaak onderdeel uit van de onderhandeling en hier gaan de meeste werkgevers mee akkoord. Linksom of rechtsom, je profiteert dus altijd van ons juridisch advies. Het begint namelijk allemaal met een gratis ontslagcheck waarbij we jouw documenten kosteloos onder de loep nemen.

Direct contact met een specialist?

Wij zijn het gewend om snel te schakelen. Wil je meer weten over onze werkwijze? Bel ons direct voor advies.

Of laat je contactgegevens achter via het formulier

Rate this page
×