Blog

Reorganization

Reorganisation What are your rights in a reorganization? Can you be reinstated in another position within the company or is dismissal unavoidable? Get in touch

Lees meer »

Reorganisatie ontslag

Wat zijn je rechten bij een reorganisatie? Er komt veel op je af wanneer je de mededeling krijgt dat het bedrijf moet gaan reorganiseren. Of je het nu al aanvoelde dat het economisch minder goed ging of het als een verassing komt, je hebt vast veel vragen. Kun je herplaatst worden in een andere functie binnen het bedrijf of is ontslag niet te voorkomen? Wij informeren je graag over de juridische gevolgen van een reorganisatie.

Lees meer »

Settlement agreement | tel

We check your settlement agreement for free We check your settlement agreement for free Have your settlement agreement checked for free by an experienced employment

Lees meer »

Vaststellingsovereenkomst check

Vaststellingsovereenkomst check Gratis check Vaststellingsovereenkomst. Plan kosteloos adviesgesprek Gratis check van uw vaststellingsovereenkomst? U kunt uw vaststellingsovereenkomst direct uploaden. Arbeidsjurist Eindhoven biedt u een volledig

Lees meer »

Vaststellingsovereenkomst controleren

Vaststellingsovereenkomst laten controleren? Arbeidsjurist Eindhoven controleert uw vaststellingsovereenkomst kosteloos. U kunt contact opnemen of de vaststellingsovereenkomst direct uploaden. Onderdeel van het juridisch controleren van de vaststellingsovereenkomst is of dat er mogelijkheden zijn om de ontslagvoorwaarden te optimaliseren.

Lees meer »

Vaststellingsovereenkomst bij ziekte

Arbeidsrecht advies vaststellingsovereenkomst bij ziekte. Onder strikte voorwaarden is het mogelijk om tijdens ziekte een vaststellingsovereenkomst te tekenen. Arbeidsjurist Eindhoven bemiddelt en regelt een goede ontslagovereenkomst.

Lees meer »

Vaststellingsovereenkomst tijdens ziekte

Teken nooit een vaststellingsovereenkomst tijdens ziekte. Als u een ontslagvoorstel ontvangt, laat het dan gratis controleren door Arbeidsjurist Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Lees meer »

Opzegtermijn vaststellingsovereenkomst

Bij Arbeidsjurist ontvangen we veel vragen over de opzegtermijn in relatie tot de vaststellingsovereenkomst. Het correct opnemen van de opzegtermijn gaat in de praktijk niet altijd goed. Dit heeft nadelige gevolgen voor de ww- rechten. In dit artikel besteden we daarom aandacht aan de regels rondom de opzegtermijn.

Lees meer »