Specialist in bemiddelen, onderhandelen & procederen

Arbeidsovereenkomst

Wij zijn specialist in het beoordelen van de geldigheid van onder andere het relatie-/ concurrentiebeding. Laat jouw arbeidscontract door ons beoordelen.

Ziekte & re-integratie

Heb je vragen over ziekte, verplichtingen uit de Wet verbetering poortwachter of het voorkomen van loonsancties? Wij informeren graag over de verplichtingen bij re-integratie.

Vaststellingsovereenkomst

Hulp nodig bij ontslag via een vaststellingsovereenkomst? Wij onderhandelen een hogere ontslagvergoeding voor jou uit. De transitievergoeding bereken je met onze calculator.

Waar wij voor staan

Wij werken snel en staan in nauw contact met onze cliënten. Ook de menselijke kant verliezen wij niet uit het oog. Arbeidsrecht is namelijk mensenwerk. Wij staan bekend om onze betrokkenheid en persoonlijke benadering. Daarbij realiseren wij ons dat de beste oplossing in de ene zaak, niet per definitie de beste oplossing is in de andere zaak. Altijd maatwerk. Wij verlenen rechtsbijstand en bemiddeling bij onder andere contracten, ontslag en ziekteverzuim.

Hoe anderen onze dienstverlening ervaren

Ik ben zeer vakkundig en snel geholpen door Arbeidsjurist Eindhoven. Ook het contact was erg prettig.
Heel prettige communicatie, vertrouwen en steun ervaren en uitleg in heldere taal.
L. Barkema
Professioneel en persoonlijk betrokken. Goed inzicht en flexibel in zowel beschikbaarheid als prijsafspraak.
P. de Linden

Ook hulp nodig van een arbeidsrecht specialist?

Heb jij vragen over jouw contract, rechten of plichten? Wil je precies weten waar jij op moet letten bij het aangaan van een contract? Arbeidsjurist Eindhoven adviseert werknemers en werkgevers bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Ook bij ontslag zijn we je graag van dienst. Geen nare verassingen, maar vooraf heldere afspraken.