Specialisten in bemiddelen & onderhandelen

Arbeidsovereenkomst

Wij zijn specialist in het beoordelen van de geldigheid van onder andere het relatie-/ concurrentiebeding. Laat jouw arbeidscontract door ons beoordelen.

Ziekte & re-integratie

Heb je vragen over ziekte, verplichtingen uit de Wet verbetering poortwachter of het voorkomen van loonsancties? Wij informeren graag over de verplichtingen bij re-integratie.

Vaststellingsovereenkomst

Hulp nodig bij ontslag via een vaststellingsovereenkomst? Wij onderhandelen een hogere ontslagvergoeding voor jou uit. De transitievergoeding bereken je met onze calculator.

It’s not how fast you go,
it’s how you cross the finish line

Wij werken snel en staan in nauw contact met onze cliënten. Ook de menselijke kant verliezen wij niet uit het oog. Arbeidsrecht is namelijk mensenwerk. Wij staan bekend om onze betrokkenheid en persoonlijke benadering. Daarbij realiseren wij ons dat de beste oplossing in de ene zaak, niet per definitie de beste oplossing is in de andere zaak. Altijd maatwerk om het beste resultaat te behalen.

Klantervaringen

Hulp nodig?
Neem contact met ons op

Heb jij vragen over jouw contract, rechten of plichten? Arbeidsjurist Eindhoven adviseert werknemers en werkgevers bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Ook bij ontslag zijn we je graag van dienst. Geen nare verassingen, maar vooraf heldere afspraken.

Contact

Formulier voor contact home/ contactpagina

Rate This page 4.8/5
×