Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis checken

Laat uw vaststellings-
overeenkomst gratis checken

Laat uw vaststellingsovereenkomst controleren door middel van een gratis ontslagcheck van een ervaren arbeidsspecialist. Gemiddeld behalen wij voor onze klanten 75% meer vergoeding na onderhandeling ten opzichte van het eerste ontslagvoorstel van de werkgever.

Gratis ontslagcheck

Arbeidsjurist Eindhoven controleert de vaststellingsovereenkomst op hoofdonderdelen gratis! De kosten van ons advies komen doorgaans voor rekening van de werkgever.

Onderhandelen over de inhoud van een vaststellingsovereenkomst is voor de meeste werknemers geen dagelijks werk. Voor ons wel. Wij weten precies waar we op moeten letten en staan je graag bij. 

Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Jouw kwestie voorleggen aan een arbeidsjurist? Doe dan direct de ontslagcheck door de benodigde documenten te uploaden. 

Arbeidsjurist Eindhoven
4.9
Gebaseerd op 25 recensies
powered by Google

Wat anderen zeggen over onze gratis ontslag check

Persoonlijk

Persoonlijke advisering en begeleiding bij ziekte, ontslag, reorganisatie, sociaal plan, bedingen over concurrentie-en relatiebeding.

Deskundig

Arbeidsjuristen met specialisatie in het arbeidsrecht. Deskundig in ontslagrecht. Bemiddelen, onderhandelen en procederen.

Winst

Ontslag, hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit.

Hoe gaan wij te werk?

Wij willen jou graag leren kennen en jij wilt natuurlijk weten wie wij zijn. Dat kan! We komen er snel genoeg achter of wij jou kunnen bieden wat jij verwacht. Onze arbeidsjuristen verwelkomen jou graag voor een eerste adviesgesprek.

Juridisch advies is geen simpele druk op de knop. Het gaat om het resultaat van een nauwkeurige inventarisatie van jouw wensen en mogelijkheden. Hier nemen wij dan ook uitgebreid de tijd voor en zetten we alle belangrijke aspecten samen met jou op een rijtje. Onze arbeidsjuristen nemen hier uitgebreid de tijd voor tijdens het eerste gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

Als het ‘klikt’ en wij jou goed van dienst kunnen zijn, dan ontvang je van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op jouw doelen en mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Kun jij je hierin vinden? Dan gaan wij actief aan de slag met de begeleiding. Dát is het uitgangspunt van onze heldere juridische dienstverlening.

Vanaf dit moment zullen wij jou ontzorgen. Wij duiken van A tot Z in jouw arbeidskwestie en zorgen ervoor dat deze snel en goed wordt afgehandeld. De actieve werkwijze die wij hanteren, heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Neem gerust een kijkje bij onze recensies op het internet.

Voor, tijdens en na het adviestraject zijn wij jouw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Wij zetten dat ene stapje extra dat juist in veel zaken het verschil maakt. Jouw zaak is bij ons in goede handen. 

Hoe wij jou gaan helpen

De vaststellingsovereenkomst zal in eerste instantie door de werkgever worden opgesteld en deze gaat uiteraard vooral uit van zijn belangen. Wij zorgen ervoor dat er ook voldoende aandacht wordt besteed aan jouw belangen. Wij bekijken of een hogere ontslagvergoeding mogelijk is en dat er geen afspraken zijn opgenomen die jou in de toekomst beperken. Daarbij controleren we o.a. het volgende:

Is de juiste opzegtermijn toegepast?

Heeft de werkgever een goede ontslagreden?

Is de ontslagvergoeding passend?

Zijn jouw WW-rechten veiliggesteld?

 

De vergoeding van de kosten van rechtsbijstand maken vaak onderdeel uit van de onderhandeling en hier gaan de meeste werkgevers mee akkoord. Linksom of rechtsom, je profiteert dus altijd van ons juridisch advies. Het begint namelijk allemaal met een gratis ontslagcheck waarbij we jouw documenten kosteloos onder de loep nemen.

Liever advies of een vraag?

Heb je een vraag voor ons over de vaststellingsovereenkomst, de ww-uitkering, de ontslagvergoeding of een andere vraag over werk en inkomen?

Wij zijn het gewend om snel te schakelen. Als je dat wenst, dan heb je al binnen 24 uur een beoordeling van het ontslagvoorstel. Wil je meer weten over onze werkwijze? Vul dan het contactformulier in of stel je vraag via Whatsapp of bel ons direct op 040-3035113.

PS: Ook bij ontslag zijn we je graag van dienst. Geen nare verrassingen, maar heldere afspraken.