Gratis intake

Uw kwestie voorleggen aan Arbeidsjurist Eindhoven? Dan heeft u bij ons de zekerheid dat het intakegesprek vrijblijvend is. Tijdens dit eerste gesprek verkennen we de mogelijkheden om uw kwestie op te lossen. En wel zo prettig: wij geven u glashelder inzicht in de kosten van de te verrichten werkzaamheden.

Wat kunt u verwachten?

Het intakegesprek vindt meestal plaats bij Arbeidsjurist Eindhoven op ons kantoor in Eindhoven. Een persoonlijk gesprek heeft namelijk onze voorkeur. Kunt u ons bijvoorbeeld vanwege de reisafstand niet bezoeken? Dan staan ook andere wegen open, zoals het voeren van een videogesprek via internet (skype).

Aan het begin van het gesprek geeft u een beschrijving van uw kwestie. Wij stellen u daarvoor een aantal vragen. Vervolgens zal onze arbeidsjurist uw kwestie juridisch analyseren en beoordelen. Hij zal op basis hiervan schetsen wat uw mogelijkheden zijn en vertellen welke risico’s u eventueel loopt. Dit is belangrijk voor het bepalen van de juiste strategie. Uw arbeidsjurist stelt aan de hand hiervan een plan van aanpak voor en bespreekt dit met u.

Onze arbeidsjuristen geven advies op maat met een praktische insteek. Wij staan u graag vol enthousiasme bij met betrekking tot elk arbeidsrechtelijk vraagstuk waar u hulp bij nodig heeft. Wij zijn er voor werkgevers en werknemers. Zowel start ups als ervaren bestuurders weten hun weg naar ons kantoor te vinden. Wij werken snel. En staan in nauw contact met onze cliënten. Het is onze overtuiging dat dit het verschil kan maken.

Advies arbeidsrecht werknemers

Als werknemer krijgt u zowel gevraagd als ongevraagd te maken met arbeidsrecht. Denk aan uw rechten en plichten bij ziekte, (dreigend) ontslag, een op non-actiefstelling of een concurrentiebeding dat is opgenomen in uw arbeidsovereenkomst. Sommige kwesties zijn simpel op te lossen, andere minder eenvoudig. Ontvang vrijblijvend advies over de beste aanpak!

Advies arbeidsrecht werkgevers

Heeft u een slecht functionerende werknemer? Wilt u een werknemer ontslaan? Hoe moet u omgaan met een zieke werknemer? Hoe werkt dossieropbouw? Wat zijn de nieuwe regels van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)? Arbeidsjurist Eindhoven geeft antwoord op al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht.

Kosten arbeidsjurist

Ten slotte krijgt duidelijkheid over de verwachte kosten en opbrengsten. Wij vinden het belangrijk dat die zo veel mogelijk met elkaar in evenwicht zijn. Als u akkoord bent met onze prijsopgave, zullen wij alle benodigde gegevens noteren. Direct daarna gaan we met het besproken plan van aanpak voor u aan de slag.

Vrijblijvend advies inwinnen?

Ontdek hoe we met onze vakkundige aanpak voor jouw belangen opkomen. Vul het contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons op 040-3035113. U kunt rekenen op onze kennis en expertise.