Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis checken

Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis checken

Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis controleren door een ervaren arbeidsspecialist van Arbeidsjurist Eindhoven. Gemiddeld hebben wij ruim 75% meer vergoeding behaald na onderhandeling ten opzichte van het eerste voorstel van de werkgever.

Gratis ontslagcheck

Vragen over uw vaststellingsovereenkomst? Neem dan contact op met Arbeidsjurist Eindhoven. Onderhandelen over de inhoud van een vaststellingsovereenkomst is voor de meeste werknemers geen dagelijks werk. Voor ons wel. Wij weten precies waar we op moeten letten en staan u graag bij. Laat u adviseren over de inhoud en voorkom nare verrassingen achteraf. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Uw kwestie voorleggen aan een arbeidsjurist? Dan heeft u bij ons de zekerheid dat het intakegesprek vrijblijvend is. Interesse? Doe dan eerst de ontslagcheck en upload de benodigde documenten. 

Persoonlijk

Persoonlijke advisering en begeleiding bij ziekte, ontslag, reorganisatie, sociaal plan, bedingen over concurrentie-en relatiebeding.

Deskundig

Arbeidsjuristen met specialisatie in het arbeidsrecht. Deskundig in ontslagrecht. Bemiddelen, onderhandelen en procederen.

Winst

Ontslag, hoe vervelend dat ook is, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn. Wij onderhandelen de beste voorwaarden voor u uit.

Kosten advies vaststellingsovereenkomst werknemer

Arbeidsjurist Eindhoven controleert uw vaststellingsovereenkomst gratis! De vaststellingsovereenkomst zal in eerste instantie door uw werkgever worden opgesteld en deze gaat uiteraard vooral uit van zijn belangen. Wij zorgen er voor dat er ook voldoende aandacht wordt besteed aan uw belangen. Wij bekijken of een hogere ontslagvergoeding mogelijk is en dat er geen afspraken zijn opgenomen die u in de toekomst beperken. De vergoeding van de kosten van rechtsbijstand maken vaak onderdeel uit van de onderhandeling en hier gaan de meeste werkgevers mee akkoord. Linksom of rechtsom, u profiteert altijd van onze werkzaamheden. Het begint namelijk allemaal met een gratis ontslagcheck waarbij we uw documenten kosteloos onder de loep nemen.

Advies nodig?

Heeft u een vraag voor ons over uw vaststellingsovereenkomst, de ww-uitkering, de ontslagvergoeding of een andere vraag over werk en inkomen? Wij zijn het gewend om snel te schakelen. Als u dat wenst, dan heeft u al binnen 24 uur een beoordeling van uw ontslagvoorstel. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of stel uw vraag via Whatsapp of bel ons direct op 040-3035113

Het beoordelen van uw overeenkomst is vrijblijvend en gratis. Mogen wij u helpen?

Wij denken graag met u mee en dat kost u niets!