Diensten

Onze arbeidsjuristen geven advies op maat met een praktische insteek. Wij staan u graag vol enthousiasme bij met betrekking tot elk arbeidsrechtelijk vraagstuk waar u hulp bij nodig heeft. Wij zijn er voor werkgevers en werknemers. Zowel start ups als ervaren bestuurders weten hun weg naar ons kantoor te vinden. Wij werken snel. En staan in nauw contact met onze cliënten. Het is onze overtuiging dat dit het verschil kan maken.

Advies arbeidsrecht werknemers

Als werknemer krijgt u zowel gevraagd als ongevraagd te maken met arbeidsrecht. Denk aan uw rechten en plichten bij ziekte, (dreigend) ontslag, een op non-actiefstelling of een concurrentiebeding dat is opgenomen in uw arbeidsovereenkomst. Sommige kwesties zijn simpel op te lossen, andere minder eenvoudig. Ontvang vrijblijvend advies over de beste aanpak!

Advies arbeidsrecht werkgevers

Heeft u een slecht functionerende werknemer? Wilt u een werknemer ontslaan? Hoe moet u omgaan met een zieke werknemer? Hoe werkt dossieropbouw? Wat zijn de nieuwe regels van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)? Arbeidsjurist Eindhoven geeft antwoord op al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht.

Vrijblijvend kennismaken

Onze juristen zijn het gewend om snel te schakelen. Als u wilt heeft u binnen 24 uur een afspraak bij ons op kantoor. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons op 040-3035113